John Krant
Sinds 1980 houdt hij zich bezig met cosmetische ingrepen en heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van rimpels in het gelaat door middel van injectietechnieken.
Ook op het gebied van de mesotherapie ( voedingssupplementen toevoegen aan de huid ) en lipolyse ( vetwegprikjes ) is de nodige ervaring verworven.

De afgelopen jaren is een netwerk van instituten in Spanje en Nederland opgebouwd. Het meest bekende product waarmee op dit moment behandeld wordt is de Botox. De specialisatie in de behandeling van rimpels maakt het mogelijk om kwaliteit op hoog niveau aan te bieden, zowel in de behandelingen als in de nazorg.

John Krant is cosmetisch arts, mede-oprichter en oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

De artsen van de NVCG zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen.
De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn. ( zie :
www.nvcg.nl )

John Krant is vanaf 2013 voozitter van de NL SAS. Dit is een samenwerkingsverband in Nederland van schoonheidsspecialisten en artsen. Kijk op
www.nlsas.nl !