Quality has no Age

Wij weten hoe belangrijk het uiterlijk voor mensen is.
Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Maar naarmate men ouder wordt beïnvloeden talrijke omstandigheden de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels !

Wat kan men doen tegen rimpels?

Met injectables kan veel bereikt worden, maar natuurlijk bestaan ook hier grenzen. In sommige gevallen is het noodzakelijk operatief veranderingen aan te brengen of eerst de conditie van de huid te verbeteren. In dat geval wordt u doorverwezen.

Wij hebben ons toegelegd op een aantal specialismen:

  • behandeling van rimpels door middel van het injecteren van implantaten
  • de behandeling met BOTOX.

Het voordeel van injectables is dat er zonder operaties aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt. Evenwel geldt dat deze methode van behandelen niet dient te worden toegepast bij cliënten met onhaalbare verwachtingen.

Om vast te stellen welke behandeling of welke producten voor uw huid en uw wensen het meest geschikt zijn, is een adviesgesprek met de arts noodzakelijk.

Alle technieken vereisen ervaring en een gevoel voor esthetiek.
Gezegd moet worden dat er bij een goede toepassing weinig probleemgevallen zijn. De arts met ervaring ziet aan de structuur van de huid vaak al welke middelen het meest geschikt zijn, neemt voldoende tijd om de situatie en de risico’s rustig te bespreken en injecteert niet te grote hoeveelheden ineens.

Ook in ons instituut is deze gespecialiseerde behandeling van rimpels mogelijk.

Tijdens een intakegesprek met onze arts worden uw wensen besproken, een behandelingsplan opgesteld en de kosten van de behandeling begroot.